Heeft u interesse in onze Kiwanis club?

Kiwanis draagt twee zaken hoog in het vaandel, de onderlinge vriendschap en ons belangeloos inzetten voor behoeftige kinderen.

Elke eerste en derde maandag om 20.00 hebben wij een statutaire vergadering in ons voorlopig clublokaal Epicea te Welle. Daar komen wij tesamen waar wij tijdens een diner onze projecten bespreken. In onze club zijn er diverse commisies die elk een welomschreven taak hebben. Deze commissies alsook het algemeen bestuur komen dan enkele malen tesamen.

Resto info op: www.brasserie-epicea.be

Bespreken van onze sociale doelen tijdens een statutaire vergadering.

De voorzitter samen met de secretaris leiden de vergadering. Vaak hebben wij ook bezoekers, de ene al wat gekender dan de andere.

Nadien is er altijd wat tijd voor een gezellige babbel.

Wenst u een vergadering bij te wonen, dan kan dit. Contacteer hiervoor een van onze leden voor een uitnodiging of vraag deze aan via het contact formulier op deze website.